Skip to main content

Go CODE Girl

Go CODE Girl provides an exciting opportunity for girls in Grades 7-11 across Ontario to learn about the exciting world of coding and software development, and discover opportunities in computing and engineering fields.

Go CODE Girl will be hosted this year on Saturday, February 3rd 2018. Click 'Register' for more details! 

  • Schedule

    Time

    Activity

    Location

    9:00 am
    (15 minutes)

    Go CODE Girl Registration

    To be determined - stay tuned in January 2018! 

     

     

    9:15 am
    (30 minutes)

    Welcome and overview of the day

    9:45 am 
    (60 minutes)

    Student Activity 1

    10:45 am 
    (15 minutes)

    Snack

    11:00 am 
    (1.5 hours)

    Student Activity 2

    12:30 pm 
    (60 minutes)

    Lunch

    1:30 pm 
    (60 minutes)

    Student Activity #3

    2:30 pm

    Event concludes

  • Register

    Registration for Go Code Girl 2018 is now open! 

    Proceed to the ONWiE website to submit your registration. Spaces are limited, so register early.

    Remember to bring your completed permission and signed by a parent or legal guardian. This form is required in order for you to participate in Go Code Girl and will be emailed to you when your registration is confirmed (Blank copies of the permission form will be available at registration.)

  • Directions

    The event will be held at UOIT’s North Oshawa campus location. Building location is to be determined. 

    2000 Simcoe Street North
    Oshawa, Ontario
    L1H 7K4

    When you arrive on campus, please look for signs directing you where to park and signs directing you towards registration/check-in. 

  • Contact Information

    For more information on Go ENG Girl or Go CODE Girl at the University of Ontario Institute of Technology, please contact Engineering Outreach. 

    engineeringoutreach@uoit.ca

    905.721.8668 ext. 3646


University of Ontario Institute of Technology logo